2018 års trender för bröllopsklänningar

Bröllopsklänning 2018

Trenderna bland årets bröllopsklänningar verkar vara att enkelt fall ner i tunnare tyg. Gärna brodyr antingen uppe till eller nästan hela klänningen. Isåfall mönster som bildar blommor som en nyans emot en vit silkesbakgrund eller liknande.

 

Det finns både kort och långt men de långa är fortfarande dominerande. Jag upplever dem inspirerade utav 70-talet men med brodyr sombryter av den totala enkelheten som ett 70-talsplagg hade haft.

 

Så vilken klänning passar dig?

 

Metro Mode har här satt ihop 25 tips på klänningar och jag gillar urvalet. Det finns klänningar för tunna och kraftiga människor, precis så som vi är i verkligheten. De har också med kort brudklänning, en kreation som jag kanske tycker inte passar till ett bröllop, å andra sidan så hör jag också hur tråkigt konservativ jag låter… poängen är att jag tycker de visar vad modet är i år, du märker alla likheter, men de visar det för människor i olika storlekar.

 

En bra idé-sida att besöka alltså, för inspiration och föratt eventuellt bota lite besöksångest.

 

Brudgummen kan också variera sig lite men ofta i mindre utsträckning. Då är det ibland de små detaljerna som hör skillnad, om det har jag skrivit här.

 

Hoppas att du blir inspirerad!

Categories: bröllopsklänning, bruden