Det börjar bli stressigt med Bröllopspresenten…

kuddar till bröllopspresent

Det är minst sagt bröllopstider just nu och det brukar för min del innebära att stressen börjar gnaga i bakhuvudet därför att bröllopspresenten inte är fixad än. Många bröllopspar har idag listor på saker de önskar sig, eller en önskan om att du som gäst sätter in en peng genom deras bröllopsorganisatör som då meddelar bröllopsparet att de fått en gåva men inte hur mycket. I dessa fall är det enkelt, men vart kan du hitta för present snabbt annars?

Jag går till nätet. Det finns många bra internetebutiker som jag berättat om tidigare (Och nepp, detta är inget sponsrat inlägg, jag är för liten i bloggsverige för att kunna ha den lyxen…) och idag tänker jag berätta om mitt senaste köp på Himla.com. Vill du in och leta själv så besök deras hemsida direkt, då behöver du inte läsa mer.

Om du vill läsa lite om vad de har att erbjuda så kan du fortsätta 🙂

De har en massa saker, det jag fastnade för var deras sängkläder och dukar. Det slutade upp med att jag beställde löpare som bröllopspresent och de är av riktigt bra kvalité och leveransen gick snabbt. Jag köpte fyra, för jag vet att det passar bröllopsparets bord, och jag hade löparna samma vecka. Är osäker på om det tog två eller tre dagar innan ett brev i lådan kom hem till mig. Jag hämtade dem efter fem dagar då jag beställt iallafall.

Kanske tycker du att detta inte var den roligaste presenten och på sätt och vis har du rätt. Jag tänker som så att jag vill köpa något de kommer använda, som känns lite lyxigt, det är ju en bröllopspresent men samtidigt så vet jag att så många kommer köpa fantastiska presenter till dem och jag hade fått gå upp långt över min budget för att kunna vara med och tävla om mest perfekta present.

Detta är som att svära i kyrkan för en del som lyfter bröllopet högst i livet! Och jo, jag skriver ju om bröllop så det är inte så att jag inte håller bröllopsfester högt, men lite realistisk tycker jag att en får vara också.

Ett alternativ till de löpare som jag köpte, var sängkläderna. De verkar verkligen lyxiga och framförallt sköna och jag tycker sängkläder av det finare slaget är en riktigt fin present. Ett påkostat bäddsätt är ren lyx att bädda med och krypa ner i tillsammans med sin nygifta kära.

Anledningen för mig att det inte blev sängkläder var att jag känner bröllopsparet och vet lite vad de föredrar.

Men tillbaks till ämnet. Det finns många bra butiker över nätet som du kan handla av hemma eller på lunchrasten och slippa stressen med att jaga runt i fysiska affärer, och en av dem jag kan rekommendera är himla.com. De har liksom de flesta internetbutiker idag väldigt generösa retur och bytesrättsregler så du behöver inte oroa dig om det skulle bli fel storlek eller mått, då löser det sig enkelt.

Hoppas detta tips kan lugna dig lite så du kan njuta av bröllopsfesten rejält!

Läs gärna vidare om manchettknappar eller bröllopsklänningar.

 

Mvh

Per

Categories: bröllopspresent, Uncategorized