Sex tips till bröllopspar inför bröllopsfotograferingen

Bröllopsfotograf

Att vara väl förberedd inför bröllopet är alltid bra, även när det gäller fotograferingen. Så här kommer sex tips att tänka på inför.

• Var ute i god och boka fotografen.
• Har fotografen inte många bilder ute på en hemsida eller blogg (mååånga bilder ska det vara så ni ser hur de arbetar under hela bröllopet) så be om ett portfolio. Skickar de inte detta eller visar bilder på nätet som motsvarar, så byt fotograf.
• Boka inte en lokal fotograf bara för att hen bor närmst. Reseersättning till en fotograf ni vill ha kommer inte vara den stora kostnaden i sammanhanget.
• Ha idéer till miljöer för fotograferingen redan i samtalet med fotografen så ni hittar en miljö där ni känner er avslappnade i.
• Meddela gästerna att ni har en professionell fotograf på plats och att alla gästerna får ta del av vigseln genom de bilderna efteråt. Så slipper ni ha gästerna springandes framme vid kyrkan med kameror och mobiltelefoner som riskerar att bli bakgrund till era egna fotografier fotade av er fotograf.
• Skippa riset efter vigseln och ersätt med rosenblad så syns det på bilderna och blir en väldigt schysst effekt som gör bilderna än vackrare.
Vill du läsa fler tips inför er bröllopsfotografering så besök Bröllopsfotografer.com.
Och vill du ha kul tips på hur du kan använda instagram, facebook och twitter för att göra ert bröllop till ett  vackert fotominne för alla gäster också? Då ska du läsa detta inlägget: #mittbröllop

Categories: bröllopsfoto