Vigselring- mer kär ju dyrare ring?

Mer kär ju dyrare ring?


Näe.

Och där skulle inlägget kunna vara slut…

Men du som läser detta vet också att kärlek inte handlar om pengar, det tyckte jag själv när jag gifte mig, och tycker så än. Däremot så tyckte jag också att jag ville visa min kära uppskattning och att även om jag inte hade mycket pengar då, så ville jag att hon skulle vara stolt över ringen som en symbol för vårt äktenskap och inte känna att det var snålt.

Vår ring blev dyr, mest för att guldet så högt just då, men inte dyr om du tjänar mer än genomsnittssvensken. Men vi kände att vi hade vackra, viktiga ringar som vitalt visade upp och det är viktigt hur löjligt det än kan vara att ha något för att visa upp, men så är det. Viär stolta över våra ringar, vi är stolta över att säga att vi gift oss och vi vill visa upp detta.

Jag menar bara att det inte handlar om hur mycket pengar, men utifrån din budget kan jag lova att det känns riktigt bra att ge din partner en ring som lite har svidit i plånboken att betala. Då blir den speciell, oavsett om du tjänar mycket pengar i framtiden och du ur det perspektivet köpte en ”billig” ring, så kommer du alltid ha minnet och känslan att du slet för att få ihop till ringen.

Och det är en skön känsla, oavsett om den utifrån din situation idag verkar liten och obetydlig, så kan du säga till din älskade att du kämpade för att få ihop den här ringen.

Och det är betydelsefullt!

/Per
Categories: ringar och smycken